Međimurje Press
Sport+

VIJESTI IZ ŽRK ZRINSKI

Prošli vikend naše seniorske ekipe nisu bile uspješne i u dvije zanimljive utakmice pune preokreta nažalost nismo bili ti koji smo se na kraju veselili, no pred nama je novi vikend i idemo u nove pobjede.

1.HRL za žene, 13.Kolo

Koka – Zrinski 23:21

2.HRL za žene, 13.Kolo

Zrinski – Garešnica 29:30

Mlađe dobne skupine imale su uspješniji vikend i osvojile sve bodove i tako si i naša U-14 i naša U-12 ekipa širom otvorile vrata plasmana na završnicu prvenstva Hrvatske koje se igra u Poreču. U-14 ekipa je u Virovitici bila bolja od domaćina i ekipe Pitomače. U-12 ekipa pak je sa gostovanja u Ivankovu također donijela puni plijen. Pobijeđene su ekipe Ivankova i Đakova. Ranije proteklog tjedna naši su Minići upisali dvije pobjede protive ekipa Podravka 1 i Podravka 2.

U-14 – 1.HRL za žene, Regija sjever, 7.Kolo

1234 VIROVITICA – ZRINSKI 16:17

ZRINSKI – PITOMAČA 25:18

 

U-12-1.HRL za žene, 5. Kolo

IVANKOVO – ZRINSKI 8:20

ZRINSKI – ĐAKOVO 28:12

U-10 – Regionalne lige sjever u mini rukometu, 6. Krug

ZRINSKI-PODRAVKA1 15:12

ZRINSKI-PODRAVKA 2 14:9

U subotu naša seniorska ekipa putuje u Split na ogled sa ekipom ŽARK Split. Split je u zadnjem kolu velikom razlikom dobio Trogir 58 i sigurno su se igračice napunile samopouzdanjem, no mi smo dobro radili ovaj tjedan, trener Goran Mrđen malo je protresao ekipu nakon poraza u Varaždinu i ekipa putuje u Split sa namjerom da osvoji bodove. Utakmica se igra u subotu u 17:45 u Maloj dvorani, SC Gripe.

Ekipa Zrinski 2 pak u nedjelju igra utakmicu sa ekipom Koka 2. Utakmica se igra u neobičnom terminu za rukomet, nedjelja 13 sati, Arena Varaždin. Trener Hozjak i njegove igračice sigurno su željne novog dokazivanja nakon pomalo nesretnog poraza proteklog vikenda.

U-14 ekipa u subotu putuje u Orahovicu gdje ih uz domaćina čeka i ekipa Slatine. Ekipa trenerice Ive Tomašek do sada je bez poraza u prvenstvu te im želimo da i nakon subote ostane tako.

U-10 ekipa pak u subotu ide put Virovitice gdje ih čeka dvostruko kolo protiv domaćina Virovitice u mini rukometu. Sretno trenerici Ljubici Vrbančić i ekipi.

Kristijan Marcijuš

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja