medjimurjepress@gmail.com

Završen tečaj samoobrane za žene

Kako bi se djevojke i žene svih dobnih skupina osjećale spremnije i snažnije, Karate klub Mihovil Prelog u suradnji s Udrugom mladih Efekt organizirao je prvi u nizu besplatan trodnevni tečaj samoobrane za žene 26.,27. i 28.8. u dvorani Srednje škole Prelog.

Od petnaestogodišnjakinje pa sve do pedesetogodišnjakinje, žene su uz pomoć trenera Miljenka Krušelja i Luku Marđetka naučile znanja i vještine koje će iskoristiti, ukoliko dođu u bilo kakvu opasnost, kako bi se uspješno obranile od potencijalnih napadača ili silovatelja. Simulirane su brojne situacije u kojima se žene mogu pronaći te su sad spremne i reagirati na njih na ispravan način.

Po završetku tečaja izraženo je zadovoljstvo polaznica koje su uspješno odradile treninge, a kao malu nagradu za njihov trud, volju i sudjelovanje, organizatori su im pripremili slatke poslastice kako bi završili u vedrom tonu.

Tečaj samoobrane za žene će se, zbog pozitivnih komentara i pohvala te velikog broja zainteresiranih, ponovno održati te se treneri nadaju još većem odazivu i poručuju: “Ne zaboravite – konstantno je potrebno raditi na sebi, educirati se, njegovati snagu i duh mladosti, stoga nam se pridružite i dogodine!”

(I.S.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*