medjimurjepress@gmail.com

Završena trinaesta po redu Ljetna kros liga Prelog

Revijalnim desetim kolom i podjelom nagrada, završila je ovogodišnja Ljetna kros liga Prelog. Organizator i ovogodišnje Ljetne Kros lige Prelog bio je Trkački klub Kotoripski begači. Ovo je bilo trinaesto izdanje, a trčalo se svakog ljetnog petka, na prostoru Sportsko rekreacijske zone Marina u Prelogu. Trčalo se i hodalo u raznim kategorijama i na raznim dužinama staze. Uz predstavnike Trkačkog kluba Kotoripski begači, najboljima je čestitao i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa.

Kod dječaka, u kategoriji Bebači 1, najbolji su bili Tino Sabolčec, Elon Ferlin i Vid Fundak, kod Bebača 2, Fran Mihalec, David Posavec i Toni Kolar, zatim u kategoriji Limači Leo Režek, Noel Bogomolec i Jan Malek. Kod Mlađih kadeta najbolji su bili Lino Plevnjak, Roko Đuran i Vili Markač, a kod starijih kadeta Roko Benko, Dorijan Škvorc i Emanuel Hižman. U kategorijama djevojčica, najbolje su bile Nika Podgorelec, Greta Oto i Dora Markati u kategoriji Bebači 1, a Lora Golubić, Leda Vuk i Gita Podgorelec u kategoriji Bebači 2. Kod Limačica su najbrže Zara Golubić, Karla Peter i Pavla Posavec, kod mlađih kadetkinja Ena Čižmešija, Mija Matuza i Sara Matulin, a kod starijih kadetkinja Lana Mrzljak Branilović i Dorotea Jambrošić.

U poretku seniora na 6 kilometara prvo je mjesto osvojio Ivan Ružman, ispred Andreja Gužvinca i Tihomira Bogomolca, u kategoriji Veterani 1 Siniša Škvorc, ispred Branka Leščaka i Kristijana Gašparića, u kategoriji Veterani 2 Mladen Stecević, ispred Željka Mustača i Roberta Dežđeka, a u kategoriji Veterani 3, najbolji je bio Petar Barić, ispred Drage Pintarića i Branka Muhe. U ženskoj konkurenciji, na stazi dužine 6 kilometara prva su mjesta osvojile, Anja Jambrešić u juniorskoj konkurenciji, Iris Jambrešić, ispred Višnje Čonkaš i Vlatke Marković u seniorskoj konkurenciji, Nada Siladi u kategoriji Veteranke 1 i Mirjana Mlinarić u kategoriji Veteranke 3. Na kraćoj stazi od 3,2 kilometra, u kategoriji Juniori najbrži su bili Mauro Janušić, Mateo Orehovec i Filip Balaban, u kategoriji Seniori Saša Horvat, David Verli i Mihael Nestić,kod Veterana 1, Davor Mustač, Darko Okreša i Dalibor Krajner, u kategoriji Veterani 2 Željko Mustač, Valentin Šipuš i Miljenko Kiš, a u kategoriji Veterani 3, Dragutin Gašparić, Zvonko Cmrečki i Stjepan Bernat (najstariji sudionik Kros Lige Prelog, 1944. godište). U ženskoj konkurenciji, na 3,2 kilometra, u juniorskoj kategoriji najbrža je bila Ana Goričanec, ispred Nike Jambrešić i Ane Hunjak, a u seniorskoj konkurenciji Orhideja Leščak, ispred Renate Ledinko i Martine Jambrović. Na istoj stazi, u kategoriji Veteranke 1, najbolje su Martina Jankulija, Nives Pomor i Nina Zrna, u kategoriji Veteranke 2 Ljiljana Šipuš, Željka Podgorelec Sirc i Renata Kutnjak Kiš, a u kategoriji Veteranke 3 Alenka Novak. Kod hodača, prva su mjesta osvojili Željko Nikolić u muškoj i Ira Branilović u ženskoj konkurenciji.

(žs)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*