medjimurjepress@gmail.com

Željko Jakopec i slijedeće četiri godine predsjednik Macana

IZBORNA SKUPŠTINA GK MARIJAN ZADRAVEC MACAN

Naime, nakon jučer u Nacionalnom gimnastičkom centru ATON održane Izborne sjednice Skupštine kluba rukovodstvo nije promijenjeno. Jednoglasnu podršku skupštinara za novi četverogodišnji mandat dobili su dosadašnji predsjednik Željko Jakopec, dopredsjednik Mario Vukoja i tajnik Marijan Vugrinčić.

Jakopec je u osvrtu na protekle četiri godine kazao kako je klub dodatno iskoračio na rezultatskom, organizacijskom, promocijskom i na planu članstva, a kao najbitniju dodanu vrijednost istaknuo je brend kluba koji je nadišao sportsku sferu i etablirao se u široj društvenoj zajednici. „Ono što me osobno najviše veseli je da smo postali više od kluba. Jedna smo velika sportska obitelj koja odlično surađuje na području gimnastike, ali se pomažemo i na svim ostalim područjima“ istaknuo je 45-godišnjak iz Čakovca. Za sljedeće pak je razdoblje najavio dodatan rast te još bolje rezultate.

Novom-starom vodstvu kluba čestitao je i član Vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora i predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Stevo Tkalčec koji je u svom obraćanju pohvalio rad predstavnika kluba u nacionalnoj gimnastičkoj organizaciji. „Ovi ljudi iz vodstva čakovečke gimnastike slobodno mogu reći čine 50 posto onih koji rade i na razini Saveza. I Jakopec i Vukoja i Vugrinčić obnašaju vrlo važne funkcije u HGS-u te kroz volonterski angažman u svoje slobodno vrijeme značajno su pomogli da se naš savez etablira kao jedan od najuređenijih u zemlji koji je primjer drugima“ izjavio je.

Skupštinarima se obratio i načelnik Općine Nedelišće Darko Dania koji je čestitao na svim dosadašnjim rezultatima istaknuvši kako je zbog gimnastike i ATON-a Nedelišće postalo sve prepoznatljivije. „Dosad smo odlično surađivali i s klubom i s ATON-om i to ćemo sigurno nastaviti jer je Općina već potpisala ugovore o praćenju vašeg rada u 2019.“ poručio je Dania. Uz predsjednika, dopredsjednika i tajnika izabran je novi deveteročlani Izvršni odbor, tročlani Nadzorni odbor te su određeni predstavnici kluba u Skupštinama Hrvatskog gimnastičkog saveza, Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije te Zajednice sportskih udruga Čakovca.

(t.j.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*