Ženska ekipa KK Ivanovec na truniru u Tešnju (BiH)

Na turniru u Tešnju svirala se himna Hrvatske

Temeljem poziva na turnir za košarkašice  2004 godište i mlađe, a radi neimanja dovoljno igračica, predloženo je ekipi KK Mladost iz Ivanovca da otputuju na pozivni turnir – ali sa priključenim igračicama 2003.

Nažalost, igralo je samo 8 igračica, što znači da je rotacija tijekom igre bila maximalno ograničena. Ipak djevojke su se solidno nosile sa svim ekipama osim sa ekipom iz Republike Češke, a čak su jednu utakmicu i pobijedile.

Igračice koje su išle kao pratnja (nagrada), bile su podrška sa tribina i uživale. I  ono najbitnije, svi su se najeli čevapa i sretno stigli kućama.

Inaće u planu je bilo da nastupaju ekipe ŽKK Gradina, ŽKK Teslić, Dražice iz Republike Češle i naša ekipa iz Hrvatske sastavljena od igračica iz Ivanovca i Prekodravlja, ali naknadno je turniru priključena i ekipa ŽKK Tešanj.

Predivne uspomene, druženja sa prijašnjim i novim prijateljima, nova poznanstva, sjajni domaćini, pokloni, priznanja, zdravstveno osiguranje- kratko, bilo je lijepo i poučno – hvala domaćinu na pozivu.

(Bruno Kovačić)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*