Živjeti zdravo

11. od planiranih 12 aktivnosti „Volonteri u parku“ koje se provode u sklopu projekta Živjeti zdravo. Aktivnosti organizira Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije i Zajednica sportskih udruga Čakovca, a 11. aktivnost bit će održana u suradnji s Dječjim vrtićem Cipelica i Čakovečkim plivačkim klubom u

utorak 6. studenog od 09:00 do 10:00 sati

u Perivoju Zrinski (na ulazu u Perivoj od strane Trga Republike)

Grupi za nordijsko hodanje Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije ovog utorka pridružit će se i mališani, polaznici Dječjeg vrtića Cipelica s ciljem demonstracije međugeneracijske solidarnosti kroz sport i rekreaciju.

Članove Grupe za nodrijsko hodanje i polaznike vrtiće za početak aktivnosti pripremit će kroz vježbe zagrijvanja i razgibavanja profesor tjelesne i zdrastvene kulture Goran Kolarić, trener u Čakovečkom plivačkom klubu. Nakon toga svi sudionici će se zajedno prošetati kroz Perivoj Zrinski.

Cilj aktivnosti “Volonteri u parku” je organizirati slobodno vrijeme za djecu i obitelj u parku, poticati usvajanje zdravih stilova života, razvijati prosocijalno ponašenje, njegovati međugeneracijsku suradnju, omogućiti socijalnu integraciju djece s poteškoćama u razvoju, očuvati životnu okolinu.

Aktivnosti organizira Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije i Zajednica sportskih udruga Čakovca u suradnji s ustanovama, institucijama i udrugama s čakovečkog područja koje se žele uključiti u realizaciju projekta.

(Tomica Jakopec)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*