Međimurje Press
Sport+

Županija će sufinancirati uređenja rasvjete sportskih terena u Donjem Hrašćanu!

Na stadionu NK „Borac“ u subotu 2. srpnja 2022. godine Nogometni klub Borac Donji Hrašćan, proslavio je 50 godina svog postojanja. Slavlje je započelo mimohodom sadašnjih i bivših članova kluba, udruga te mještana, od Društvenog doma Donji Hrašćan do nogometnog igrališta uz pratnju Puhačkog orkestra Donji Kraljevec.

Održana je i svečanost koja je bila prilika da se dodijele priznanja onima koji su svojim doprinosom zadužili klub, pa su tako priznanje dobili osnivači kluba – Vinko Zrna, Franjo Baranašić i Đuro Vidović.

Svečanosti obilježavanju 50. godišnjice djelovanja nazočio je i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je s načelnikom Općine Miljenkom Horvatom potpisao Sporazum o sufinanciranju uređenja rasvjete sportskih terena u Donjem Hrašćanu.

Vodstvo Nogometnog  kluba Borac Donji Hrašćan uložilo je veliki trud kako bi proslava 50-te godišnjice rada kluba uveličala značaj sporta, a na lijepo uređenom igralištu održana je revijalna nogometna utakmica između NK Borac i NK Hodošan.

(mž)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja