4 prometne nesreće u kratkom vremenu

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 45 poziva. Od toga je 18 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Za hitnu medicinsku pomoć (HMP Čakovec) – 10 poziva; policiju (OKC PUM) – 6 poziva; vatrogasce (JVP Čakovec) – nije bilo poziva; ostale službe –  2 poziva. JVP Čakovec ukupno je zaprimila 5 poziva. Nije bilo potrebe za intervencijama. 

Od događaja izdvajamo:

27.03.2018.

08:22 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Čakovcu, Travnička ulica. U sudaru dva osobna vozila nastala je materijalna šteta.

09:08 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Maloj Subotici,  Glavna ulica. U sudaru dva osobna vozila dvije su  osobe  lakše ozlijeđene. 

10:57 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Čakovcu, Trnavska ulica. Došlo je do sudara dva osobna vozila pri čemu je nastala materijalna šteta na vozilima.

13:50 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći između Štefanca i Ivanovca. U sudaru dva osobna vozila nastala je materijalna šteta.

Sukladno članku 13. Pravilnika o postupku uzbunjivanja stanovništva (NN broj 69/16) u srijedu 28. ožujka 2018. godine, u vremenu od 13:00 do 16:00 sati u Pušćinama i Murskom Središću vršit će se funkcionalno ispitivanje novih sirena za uzbunjivanje stanovništva u više navrata.

Molimo stanovništvo kada čuju zvukove sirena, da ostanu mirni jer se radi o ispitivanju elemenata sustava za uzbunjivanje koje je nužno zbog funkcionalne provjere ispravnosti novog sustava za uzbunjivanje.

Svim stanovnicima zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

Ladislav Söke, mag.ing.el.,

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*