Međimurje Press
Policija

Bez značajnijih događanja!

Tijekom ponedjeljka, 1. ožujka 2021. godine na području Policijske uprave međimurske nisu evidentirani sigurnosno interesantni događaji.

Što se tiče najučestalijih kaznenih djela iz domene imovinskih delikata (krađe i teške krađe), u proteklih 24 sata evidentirane su dvije krađe. Nepoznati počinitelj s prodajnih polica trgovačkog centra u Čakovcu, Ulici Globetka, ukrao je razne artikle u vrijednosti stotinjak kuna. Druga krađa evidentirana je nedaleko Gornjeg Hrašćana, u državnoj šumi zvanoj „Siget“. U razdoblju 1. do 5. veljače ove godine nepoznati je počinitelj porušio te potom ukrao dvadesetak stabala oraha i sremze. Materijalna šteta prema dostavljenom odštetnom zahtjevu poduzeća koje gospodari spomenutom šumom, procjenjuje se na nešto više od tisuću kuna.

Glede stanja sigurnosti u cestovnom prometu u proteklih 24 sata na području Međimurske županije evidentirana je jedna prometna nesreća. Nesreća se dogodila nešto prije 12 sati u Čakovcu, na raskrižju Buzovečke i Preloške ulice. Vozačica Mercedesa A klase, čakovečkih registarskih oznaka ,rođena 1966. godine zbog nepoštivanja prednosti prolaska prouzrokovala je prometnu nesreću u kojoj nije bilo ozlijeđenih sudionika, već je na vozilima nastala materijalna šteta.

U protekli 24 sata na području Policijske uprave međimurske nisu evidentirani prekršaji narušavanja javnog reda i mira.

Danijela Turk

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja