Jedan automobil u vrata, drugi u ogradu, treći u drugo vozilo

U protekla  24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 67 poziva. Od toga je 23 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Za hitnu medicinsku pomoć (HMP Čakovec) –  10 poziva; policiju (OKC PUM) –  11 poziva; vatrogasce (JVP Čakovec) – nije bilo poziva; ostale službe – 2 poziva. JVP Čakovec ukupno je zaprimila 6 poziva. Imali su 1 intervenciju, 1 poziv bila je lažna dojava, dok kod 4 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Od događaja izdvajamo: 

23.12.2017.

07:57 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu  o naletu osobnog vozila na vrata ugostiteljskog objekta u Nedelišću u Varaždinskoj ulici. Na vratima objekta je nastala materijalna šteta, a vozilo je napustilo mjesto nesreće bez zaustavljanja. 

11:38 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu  o slijetanju osobnog vozila s ceste u dvorišnu ogradu u Strahonincu u Čakovečkoj ulici.

17:54 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu  o prometnoj nesreći u Murskom Središću u ulici J.B.Tita. U sudaru dva osobna vozila nastala je materijalna šteta, a nije bilo ozlijeđenih osoba.

Ladislav Söke, mag.ing.el., v.r.                                                                  

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*