Niz nezgoda u proteklih 24 sata

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 72 poziva. Od toga je 23 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Za hitnu medicinsku pomoć (HMP Čakovec) – 8 poziva;

Za policiju (OKC PUM) – 8 poziva;

Za vatrogasce (JVP Čakovec) – 1 poziv;

Za ostale službe – 6 poziv;

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 10 poziva, Za 1 poziv izašli su na intervenciju, 2 poziva bila su lažna dojava, dok kod 7 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Od događaja izdvajamo:

11.12.2018.

11:56 – Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je dojavu o požaru drvarnice 4 x4 u ulici Zlatarski Strmec , Donja Dubrava. Drvarnica je izgorjela u potpunosti osim drva za ogrjev koja su bila uskladištena u istoj. Vlasnik ne želi daljnje postupanje policije.

12:35 – Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je dojavu o puknuću cijevi vodovodne mreže u Čakovcu, tehničkom mogućnošću osigurana je normalna opskrba vodom.

13:02 – Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je dojavu o sudaru osobnog vozila sa motociklom u ulici M. Tita , Šenkovec. Motociklist zadobio ozljede.

13:39 – Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je dojavu o slijetanju osobnog vozila na autocesti Zagreb- Goričan , čvor Sveti Križ (Čakovec) u ogradu. Vozač zadobio lake tjelesne ozljede.

18:28 – Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je dojavu o naletu osobnog vozila na biciklistu uČakovcu, Biciklista zadobio teške ozljede.

(ls)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*