Olujno nevrijeme praćeno tučom nanijelo velike štete

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 99 poziva. Od toga je 46 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Za hitnu medicinsku pomoć (HMP Čakovec) – 8 poziva;

Za policiju (OKC PUM) – 12 poziva;

Za vatrogasce (JVP Čakovec) – 5 poziva;

Za ostale službe – 21 poziv.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 47 poziva. Za 10 poziva izašli su na intervencije, 5 poziva bile su lažne dojave, dok za 32 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Od događaja izdvajamo: 

11.07.2017.

07:36 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Čakovcu u Svetojelenskoj ulici. U sudaru dva osobna vozila nastala je materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba. 

07:55 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o krađi ženske osobe u Čakovcu u Perivoju Zrinskih. Dvije mlađe muške osobe otele su joj torbicu sa dokumentima, novčanikom i ključevima stana.

 17:31 – Olujno nevrijeme praćeno tučom pogodilo je dijelove Međimurske županije ( gornje i centralno Međimurje). Zaprimljeno je više dojava o slomljenom granju i drveću na prometnicama, o pokidanim vodovima el. energije zbog čega su neka naselja bila privremeno bez struje, o oštećenju krovišta kuća i o tuči koja je nanijele štete na poljoprivrednim kulturama. 

(ls) 

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*