medjimurjepress@gmail.com

Požar kuruzišta i smeća kod romaskog naselja Parag

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 84 poziva. Od toga je 26 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Za hitnu medicinsku pomoć (HMP Čakovec) – 11 poziva; policiju (OKC PUM) – 13 poziva; vatrogasce (JVP Čakovec) – 1 poziv; ostale službe – 1poziv.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 16 poziva. Za 2 poziva izašli su na intervenciju, 6 poziva bile su lažne dojave, a kod 8 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Od događaja izdvajamo:

22.10.2018.

15:20 – Županijski centar 112 zaprimio je dojavu o požaru kukuruzišta i smeća kod romskog naselja Parag.

15:42 – Županijski centar 112 zaprimio je dojavu o izlijetanju osobnog vozila s ceste Sveti Križ – Prelog. Nastala je materijalna šteta na vozilu.

18:21 – Županijski centar 112 zaprimio je dojavu o naletu osobnog vozila na srnu na cesti Novo Selo Rok – Sivica (u Sivičkoj šumi). U nesreći je nastala materijalna šteta na vozilu, a srna je uginula.

19:54 – Županijski centar 112 zaprimio je dojavu o naletu osobnog vozila na srnu na cesti Železna Gora – Prekopa ( kod table Prekopa). U nesreći je nastala materijalna šteta na vozilu, a srnu su zbrinuli članovi lokalnog lovačkog društva.

(ls)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*