Samo materijalne štete

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 128 poziva. Od toga je 27 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Za hitnu medicinsku pomoć (HMP Čakovec) – 7 poziva; policiju (OKC PUM) – 12 poziva; vatrogasce (JVP Čakovec) – nije bilo poziva; ostale službe – 8 poziva. JVP Čakovec ukupno je zaprimila 9 poziva. 2 poziva bile su lažne dojave, dok za 7 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Od događaja izdvajamo: 

02.09.2016.

12:06 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Čakovcu u Uskoj ulici.  Došlo je do sudara kombi vozila i osobnog vozila pri čemu je nastala materijalna šteta bez  ozlijeđenih osoba. 

            15:49 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Čakovcu u Preloškoj ulici.   Došlo je do lančanog sudara tri osobna vozila. Nije bilo ozlijeđenih osoba, ali je nastala materijalna šteta.

            23:33 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Šenkovcu na parkiralištu  u ulici Braće Radić. U nesreći su sudjelovala 2 osobna vozila, a osim materijalne štete nije bilo ozlijeđenih osoba.

(L.S.)

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Komentiraj

*