slijetanje

Tri sudara u kratkom vremenskom razmaku

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 88 poziva. Od toga je 35 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Za hitnu medicinsku pomoć (HMP Čakovec) – 18 poziva; policiju (OKC PUM) –  11 poziva; vatrogasce (JVP Čakovec) –  nije bilo poziva; ostale službe – 6 poziva. JVP Čakovec ukupno je zaprimila 14 poziva. Za jedan poziva su izašli na intervenciju, 5 poziva bila su lažna, dok za 8 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Od događaja izdvajamo :

            12.03.2016.

            12:19 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o slijetanju osobnog vozila na oranicu između Palinovca  i Turćišća. Materijalna šteta.

            21:01 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o sudaru dva osobna automobila u Gardinovcu,  jedno je vozilo napustilo mjesto nesreće. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

            21:28 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o sudaru dva osobna automobila u Pleškovcu kod igrališta. Nastala je materijalna šteta na vozilima.

            22:49 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o sudaru dva osobna automobila na južnoj obilaznici u Čakovcu. Materijalna šteta na vozilima.

 

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*