medjimurjepress@gmail.com

21.susret vatrogasne mladeži Republike Hrvatske i Slovenije

U subotu 01. lipnja održan je 21. susret vatrogasne mladeži Republike Hrvatske i Republike Slovenije. Na njemu je sudjelovalo 36 ponajboljih natjecateljskih desetina iz dviju država, 15 iz Republike Slovenije i 21 iz Hrvatske.

Susret je otvorio glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković, a uz njega samom činu otvaranja prisustvovali su visoki gosti i uzvanici, saborski zastupnik i gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač, načelnik HVZ Željko Popović, predsjednik savjeta vatrogasne mladeži RH Milivoj Taslak, zapovjednik VZ Međimurske županije Mladen Kanižaj, predsjednik gradskog vijeća grada Čakovca Jurica Horvat, dopredsjednik VZG Čakovca Srećko Mrazović, predsjednik GZ Slovenije Janko Cerkvenik. On se i prigodno obratio natjecateljima i zaželio im puno sreće na natjecanju. Osim njega, sreću su zaželjeli i zapovjednik GZS Franci Petek, zamjenik zapovjednika GZS Zvonko Glažar te predsjednik VZ Međimurske županije Mario Medved.

On je istaknuo da VZ Međimurske županije u svojim redovima ima preko 2000 pripadnika vatrogasne mladeži na što je čelništvo zajednice izuzetno ponosno te je isto tako zaželio natjecateljima puno sreće i dobrih rezultata na natjecanju.

U natjecateljskom djelu natjecale su se ekipe mladeži u kategorijama žene i muškarci, te u vatrogasnim igrama gdje su nastupile miješane ekipe u jednoj kategoriji.

Rezultati natjecanja:

Mladež žene MŽ:

1. mjesto PGD ZBILJE,

2. mjesto DVD NUŠTAR i

3. mjesto DVD KARLOVEC LUDBREŠKI;

Mladež muški MM:

1. mjesto DVD KRIŠTANOVEC,

2. mjesto DVD NUŠTAR i

3. mjesto DVD BEDEKOVČINA;

Vatrogasne Igrice:

1. mjesto ROMINE

2. mjesto SIR

3. mjesto CUKRANE DIKLINE

Prije samog proglašenja rezultata prigodno su se obratili predsjednik VZ Međimurske županije, zapovjednik GZ Slovenije Franci Petek te načelnik HVZ-a Željko Popović.

Rezultate natjecanja proglasio je predsjednik savjeta vatrogasne mladeži RH Milivoj Taslak, te na kraju uz protokolarno skidanje zastave vatrogasne mladeži i zatvorio natjecanje.

VZMŽ

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*