Aukcija darovnih slika “Božićna priča”

Danas je u župnoj dvorani Župe sv. Antuna Padovanskog održana konferencija za novinare na kojoj su uoči velike aukcije darovnih slika pod naslovom “Božićna priča” govorili fra Tomislav Božiček, župnik župe sv. Antuna Padovanskog na čakovečkom jugu, član pastoralnog vijeća Pavel Jurinec i Đuro Bel. 

Dvanaesta  AUKCIJU DAROVANIH  SLIKA pod nazivom „BOŽIĆNA PRIČA“ održat će se u četvrtak, 29. studenoga  2018. godine  s početkom u 19.oo sati u župnoj dvorani Župe sv. Antuna Padovanskog, Čakovec – Jug.

Osnovna intencija na taj način prikupljenih sredstava je izgradnja dvaju novih pilova (poklonaca) na području čakovečkog Jug ai to ba Tratama i kod teniskog igrališta te obnova postojećih.  Inaće ovaj dio grada broji ukupno 14 pilova.

Ujedno kako je rečeno, Župa sv. Antuna obilježava 20. obljetnicu Župe pod motom „GRADIMO ŽIVU CRKVU“. U ovom vremenskom razdoblju do samog Božića bit će i niz kulturnih, humanitarnih,  društvenih, sadržaja i događaja koji će se održati u sklopu župne zajednice.

U prilogu slike poznatih umjetnika koje su darovane u ovu svrhu od Ivana Lackovića Croate, Mersada Berbera, Željka Prsteca, Mladena Veže, Željka Kipkea, Zlatka Price, Ljube Stipišića Delamte, Dragice Cvek Jordan i mnogih drugih:

(rd)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*