Današnja događanja

Svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava

22. prosinca 2017. godine u 11:30 sati u Velikoj dvorani Ministarstva kulture, Runjaninova 2, održat će se svečanost povodom potpisivanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Umjetnost i kultura za mlade“.

Spomenutom događaju prisustvovat će voditeljica Odsjeka za zdravstvo, socijalnu zaštitu i nacionalne manjine, Sonja Tošić Grlač.

“Sajam dobrote” i dodjela nagrade “Najvolonter Međimurja”

Učenici i djelatnici Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec već tradicionalno u svojoj školi krajem prvog školskog polugodišta, a ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima, organiziraju manifestaciju humanitarnog karaktera Sajam dobrote. Kao i prethodnih godina svojim će dolaskom župan Međimurske županije Matija Posavec podržati događanje te pritom uručiti Županijsku nagradu za najvolontera /najvolonterku i najbolju organizaciju volontiranja u 2017. godini. Navedeni događaj održat će se u petak, 22. prosinca 2017. godine u 09:00 sati u predvorju Gimnazije.

Humanitarni Božićni sajam Gospodarske škole Čakovec

petak, 22. prosinca 2017. godine u vremenu od 09:00 – 12:00 sati učenici i djelatnici Gospodarske škole Čakovec organiziraju humanitarni Božićni sajam. Tom će se prigodom posjetioci moći ukrasiti polutrajnom tetovažom, novom frizuroma, dobiti masažu ruku, kupiti unikatni nakit za bor, isprobati i kupiti kolače i kekse.

(mg)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*