medjimurjepress@gmail.com

Razmjena čestitki

Granični prijelaz Mursko Središće- Petišovci

Danas, 29. prosinca u 10 sati, na mostu kod Graničnog prijelaza Goričan I (stari granični prijelaz s Mađarskom) i na mostu kod Graničnog prijelaza Mursko Središće-Petišovci, povodom Nove godine održat će se tradicionalni susret i razmjena čestitki predstavnika hrvatske policije i lokalne samouprave i uprave s kolegama iz Mađarske.

Snimanje emisije “Svakom loncu poklopac”

10:30 sati, održat će se snimanje HRT emisije “Svakom loncu poklopac” u restoranu “Terbotz”. Emisija je zamišljena kao projekt koji za cilj ima promidžbu turističke, gastronomske, enološke i tradicijske ponude različitih krajeva Hrvatske. Kroz emisiju želi se potaknuti i poduprijeti lokalno poduzetništvo vezano za turizam, vinarstvo i ugostiteljstvo.

Snimanju će uz voditelje Mirka Fodora i Andru Tomovića, prisustvovati i župan Međimurske županije Matija Posavec.

Sjednica Skupštine Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan Čakovec

Redovna godišnja sjednica Skupštine Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan Čakovec bit će održana u petak 29. prosinca 2017. godine u 18:30 sati u  NGC Aton u Nedelišću. Na redovnoj godišnjoj sjednici Skupštine usvajat će se izvješća o radu u proteklom razdoblju i prihvaćati programi za naredno razdoblje.

Na svečanom dijelu sjednice Skupštine bit će obilježeno 25 godina djelovanja kluba pod sadašnjim nazivom Marijan Zadravec Macan. Tom prigodom dodijelit će se prigodne nagrade i priznanja.

5. sjednica Općinskog vijeća Općine Selnica

Predsjednik OV Općine Selnica Branko Perčić sazvao je 5. sjednicu. Prijedlog Analize sustava civilne zaštite za 2017. godinu, prijedlog Plana razvoja sustava civilne zaštite na području Općine Selnica za 2018. godinu; prijedlog Odluke o donošenju Procjene rizika od velikih nesreća za Općinu Selnica; prijedlog Odluke o osnivanju postrojbe civilne zaštite opće namjene Općine Selnica; prijedlog Pravilnika o stipendiranju studenata s područja Općine Selnica; prijedlog Odluke o povjeravanju poslova obavljanja komunalne djelatnosti održavanja nerazvrstanih cesta u zimskim uvjetima – zimska služba na području Općine Selnica.

Svečani prijem kod gradonačelnika Grada Preloga

Prigodom božićno – novogodišnjih blagdana gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek priređuje svečani prijem za novinare u Gradskoj vijećnici.

 

Novi postav muzejske kutije i razgovor s Lili Legenstein

Muzej Međimurja Čakovec u suradnji s Gradskom kavanom Čakovec priredit će u petak, 29. prosinca 2017. godine plesnu večer s legendarnom hrvatskom kazališnom umjetnicom i počasnom građankom grada Čakovca, Lili Legenstein. Povod za ovaj zanimljiv susret je otvaranje novog postava muzejske kutije s predmetima koje su čakovečke dame koristile na plesnim podijima krajem devetnaestog i početkom dvadesetog stoljeća. Početak događanja je u 17:00 sati.

(mp)
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*