Čakovečka sportska rekreacija vodeća u zemlji

Prof.emeritus dr.sc.Vladimir Findak predsjednik Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“, na početku stručne konferencije koja je danas započela u Hotelu “Park”, naglasio je kako Čakovec nije slučajno izabran za domaćina. Čakovc je grad koji je u sportskoj rekreaciji vodeći u zemlji, ali svjetski vrh vrhova.

U tom tonu pred 150 gostiju iz cijele zemlje, započela je stručna konferencija uz suorganizaciju Međimurskog saveza sportske rekreacije, Grada Čakovca i Međimurske županije.

Cilj Konferencije je da se odradi inventura učinjenog u vremenu između dvije Konferencije, tj. od studenog 2013. do studenog 2015. godine, te da se razmotre pitanja vezana uz unapređivanje sportske rekreacije u Republici Hrvatskoj. Pored toga, sudionici Konferencije će biti upoznati i sa svim aktualnim pitanjima iz glavnih tema Konferencije, a poglavito s onima koja su značajna za daljnji razvoj sportske rekreacije u Republici Hrvatskoj i njegovorg financiranja.

Sudionike je pozdravio župan Međimurske županije Matija Posavec uz punu potporu rekreativcima, a koji neće jednog dana zbog tegoba doći doktoru i kao jedinu terapiju pripisati vježbanje.

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*