medjimurjepress@gmail.com

Ceremonija dodjele nagrade Zlatni index

Zlatni indeks je jedinstveni projekt Starter tima udruge eSTUDENT u kojem se nagrađuju poduzeća koja su pridonijela razvoju studentske zajednice u protekloj godini. Dodjela nagrada najboljim poduzećima održat će se u utorak, 21. ožujka 2017. godine, u Hrvatskom državnom arhivu u Zagrebu, s početkom u 14 sati. Odabrani studentski zborovi i studentske udruge ocijenili su poduzeća, a glavni cilj projekta je poticanje veće prisutnosti poduzeća i institucija u studentskom životu kako bi se u budućnosti podigla razina standarda studiranja.

Ovim se projektom poduzećima dodjeljuju jedinstvene nagrade na području Republike Hrvatske, ali i šire, zbog unaprjeđenja kvalitete studentskog života, obrazovanja i stručnog usavršavanja studenata. Odluku o tome koja će poduzeća biti nagrađena “Zlatnim indeksom” donijelo je Povjerenstvo koje je sastavljeno od predstavnika studentskih udruga ili zborova sa svih Sveučilišta u Hrvatskoj. Nagrade su dodijeljene u pet kategorija: Stipendije, Stručne prakse, Stručna potpora i organiziranje projekata, Ulaganje u studentske udruge i projekte te Najbolji imidž. Dobitnici u kategoriji Najbolji imidž odabrani su od strane Hendala koji već sedmu godinu zaredom provodi istraživanje tržišta o imidžu poduzeća među studentskom populacijom. Također, odlučeno je i o Posebnoj nagradi Povjerenstva za koju se nije bilo moguće prijaviti.

Kako bi nagrade bile što pravednije dodijeljene, svaka kategorija ima dva dobitnika, jedno malo ili srednje poduzeće i jedno veliko poduzeće, a svi ostali sudionici dobivaju priznanje „Prijatelji studenata“.

Zlatni indeks samo je jedan od projekata u organizaciji tima Starter čija je svrha povezivanje studenata i poslodavaca. Sve informacije o Zlatnom indeksu, ali i ostalim projektima u organizaciji Startera možete pronaći na našoj Facebook stranici i webu udruge.

(Antonija Šimek)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*