Donacija vrtiću Zipka

Predstavnici Općinske organizacije SDP-a Gornjeg Mihaljevca donirali su tamošnjem Dječjem vrtiću Zipka osobno računalo. Ova je donacija izazvala veliko veselje mališana iz skupine Ježići, koji će, zajedno s ostalim polaznicima Zipke, računalo koristiti ponajviše za provođenje programa koji spajaju igru i edukaciju, poput popularne Učilice.

Zahvaljujući novom računalu, sad ćemo realizirati projekte i programe za pedesetak polaznika vrtića – istakla je ravnateljica Romana Žižek.

 

Čelni ljudi SDP-a Gornjeg Mihaljevca Damijan Buhanec i Željka Friščić naglasili su da ovom donacijom žele poboljšati uvjete za rad vrtića i mališana koji će, jednog dana, uz adekvatno obrazovanje biti nositelji razvoja ovog dijela Međimurja. U tome ih je podržao i predsjednik međimurskog SDP-a Mladen Novak, koji smatra da je mlade već od predškolske dobi nužno uvoditi u svijet informatike, kako bismo u našem kraju što više razvili ovu granu koja može značajno potaknuti ukupni razvoj međimurskog gospodarstva, te doprinijeti bržem rastu plaća na našem području.

DSC_7520

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*