Video razglednica naše predstavnice za Miss Svijeta danas snimana u Čakovcu

BILI SMO NA SNIMANJU VIDEO RAZGLEDNICE  MISS HRVATSKE  SNIMANE DANAS NA PROSTORIMA ČAKOVCA

Aktualna Miss Hrvatske, Splićanka Ivana Mudnić Dujmina, danas je ponovno boravila u Čakovcu, ovog puta na snimanju video razglednice koja će je prezentirati na izboru Miss Svijeta 09.12. 2018. godine u dalekoj Kini.

Ljepote Čakovca obići će svijet, a Ivana je s ekipom snimatelja, režisera, scenarista, za tu priliku nosila haljine Zorana Argovića, Đemala Dilberovića i nacionalnu haljinu koju je izradio Ivica Skoko.

Višesatno snimanje koje je budno pratila direktorica izbora i vlasnica licence Miss Hrvatske Maja Vračarić, proteklo je u leženoj atmosferi uz maksimalni trud cijele ekipe da iz Čakovca u svijet odašalje što bolje kadrove koji će tako i turistički promovirati naš grad. Snimalo se na više lokacija koje najbolje karakteriziraju naš grad.

Kako je Hrvatska viceprvak svijeta u nogometu, snimanju se pridružio i 6,5 godišnji dječak iz Kuršanca Kevin Jalušić, nogometaš NK Međimurje, koji je u nekoliko kadrova s najljepšom Hrvaticom promovirao i naš nogomet.

Uz Miss Hrvatske u video spotu pojaviti će se i poznati Čakovčanci, Ivo Vurušić, Franc Kokalj i Srećko Pospišil koji su snimili kadrove na čakovečkoj šetnici s vrlo zanimljivim i šarmantnim nastupom.

Poželimo i video spotu i našoj predstavnici na svjetskom izboru uspjeh, nadasve što po prvi puta u povijesti izbora razglednice Čakovca odlaze u svijet.

(rd)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*