Međimurje Press
Političke strankeVijesti

HDZ Međimurja -Bahati Čačić kao „Vidoviti Milan“ počeo dijeliti lekcije Međimurkama i Međimurcima!!!

Neće Međimurju nitko iz Varaždina, na silu, postavljati župana, već će građani Međimurja sami na prijevremenim izborima izabrati novog župana ili županicu.

Međimurke i Međimurci izabrat će najboljeg kandidata ili kandidatkinju koji će, nakon ostavke donedavnog župana, morati krenuti u rješavanje nagomilanih problema u Međimurskoj županiji.

Hrvatska demokratska zajednica Međimurske županije stoga poručuje donedavnom županu Radimiru Čačiću, koji je u svom dobro poznatom bahatom stilu Međimurcima poručio da zna tko će biti novi župan, iako je interes za Međimurje pokazao tek prije nekoliko dana, da ostavi građane Međimurja da sami odluče koga žele na čelu Županije.

Međimurcima ne treba „Vidoviti Milan“ ni „Baba Vanga“ da im dijeli savjete i da već sada netko tvrdi da zna kako će građani Međimurja odlučiti na izborima. U najmanju ruku to je podcjenjivanje naših sugrađana samih, da ne upotrijebimo težu riječ.

Stoga, savjetujemo bivšem „prvom“ potpredsjedniku Vlade, bivšem predsjedniku HNS-a te bivšem županu Varaždinske županije da se više posveti analizi zašto su mu birači na izborima rekli ne, a da građane Međimurja ostavi da odluče po svojoj savjesti i izaberu najbolju osobu koja će dalje voditi Međimursku županiju.

HDZ Međimurke županije

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja