13. državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske

Zadar, 29. rujna 2018.

U Zadru se u subotu, 29. rujna 2018. godine na stadionu Športsko-rekreacijskog centra Višnjik održava XIII. državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske. Natjecanje organizira Hrvatska vatrogasna zajednica, uz domaćinstvo Vatrogasne zajednice Zadarske županije.

Na natjecanju sudjeluje 108 natjecateljskih odjeljenja u dobi od 12 do 16 godina iz svih hrvatskih županija/Grada Zagreba te gosti iz Slovenije, Austrije i Mađarske. Nakon provedenih natjecanja na općinskoj, gradskoj i županijskoj razini, iz svake županije/Grada Zagreba kvalificirala su se po 3 najbolja odjeljenja u muškoj i 3 odjeljenja u ženskoj kategoriji. Samo natjecanje, koje se sastoji od vježbe s preprekama i štafetne utrke, koju izvodi 9 natjecatelja, održava se od 8.30 do 16 sati, a svečano proglašenje rezultata počinje u 17,30 sati. Na natjecanju se očekuje 1100 mladih vatrogasaca, a svoj su dolazak potvrdili i visoki uzvanici iz državne i lokalne vlasti te vatrogastva.

Pozivamo Vas da medijski popratite održavanje ovog važnog državnog natjecanja čiji će pobjednici sudjelovati na međunarodnoj Vatrogasnoj olimpijadi CTIF-a u Sloveniji 2020. godine.

Program natjecanja:

  • 8,30 sati – Početak natjecanja

  • 8,30 – 16,00 sati – Nastup natjecateljskih odjeljenja

  • 17,30 – 18,30 sati – Svečano zatvaranje natjecanja.

(Vedran Runjić)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*