Besplatna predavanja i netwotking „Što žene žele?“

Projekt ima cilj jačanje suradnje među ženama, kao i međusobnog uvažavanja, te kako što više „rasvijetliti“ današnji položaj žene u hrvatskom društvu, kao i načine kako smanjiti (ili još bolje dokinuti) diskriminaciju žena, uz učinkovitu suradnju s muškarcima 

Besplatna predavanja i druženje pod nazivom “Što žele žene?“ održavati će se diljem Hrvatske do konca 2018. godine u ovom rasporedu:

18. rujna 2018. Varaždin – od 18 sati – hotel Varaždin
19. rujna Čakovecod 18 sati –  Zgrada Scheier, Matice hrvatske 2
22. listopada – Pula
23. listopada – Rijeka
13. studenoga – Split
14. studenoga – Šibenik
15. studenoga – Dubrovnik
12. prosinca – Vukovar

Ova besplatna predavanja i networking, donose cijeli niz korisnih sadržaja, vježbi te praktičnih primjera kako žene mogu unaprijediti položaj u društvu, obitelji, među prijateljima, na poslu, kod drugih žena, a s druge strane očuvati i izgraditi integritet sukladno vremenu i okružju u kojem živimo.
Predavanja koja će održati direktorica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra Sanela Dropulić, futurologinja po struci, hvataju se u koštac s temeljnim problemima ženske zapostavljenosti u mnogim sferama moći, odlučivanja, napredovanja u karijeri, izgradnji kvalitetnih privatnih i poslovnih odnosa koji često predstavljaju kamen spoticanja u ostvarivanju ciljeva.

Besplatna predavanja i netwotking „Što žene žele?“ održavati će se ove jeseni diljem Hrvatske, s ciljem da se sudionice naših događanja sa što manje straha i neizvjesnosti, a što više informacija, te pozitivne perspektive otisnu prema izgradnji vlastitog integriteta, snažnije i aktivnije sebe koja ne dopušta okovima svakodnevlja koji marginaliziraju ženu da bude nezadovoljna i zaustavljena u svojim namjerama.
Žene nikada kao danas nisu bile obrazovanije, financijski neovisnije, poduzetnije, angažiranije i spremnije na odricanja da bi uživale društveno priznanje koje im s pravom pripada. No, ženina sreća je i dalje upitna, jer unatoč svemu što žena radi – (pre)često izostaje istinsko priznanje njezinog društvenog obola, značaja, uloge… Razlog – iako smo „debelo“ u 21. stoljeću, tradicijski okovi hrvatskog društva ženu guraju i dva stoljeća natrag, ne uvažavajući nerijetko niti njezine temeljne ljudske vrijednosti. Umjesto da žena postane perjanica u mnogim društvenim aspektima, ona se često marginalizira i osporava do neprepoznatljivosti.

Besplatna predavanja i networking diljem Hrvatske pod nazivom “Što žene žele?” u organizaciji Virtualnog ženskog poduzetničkog centra www.poduzetnica.hr, bit će pozitivan pomak i konkretan primjer da se takvo stanje čim prije i čim kvalitetnije promijeni na bolje.

Za sve žene koje to u Hrvatskoj žele!

Predavanja, kao i domjenci nakon njih, u svim gradovima Hrvatske su u cijelosti besplatni, a prijave se mogu obaviti na info@poduzetnica.hr

(Katarina Vilić)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*