medjimurjepress@gmail.com

Business Speed Dating

U Kongresnom centru Forum u Zagrebu u utorak 17.04.2018. u 18:00 sati održat će se veliki poslovni događaj „Business Speed Dating“. Cilj ovog događaja je povezivanje poduzetnika, ostvarivanje poslovnih prilika i suradnje.

Kako je zamišljen sam događaj?  Okupljeni sudionici bit će podijeljeni u grupe. Svaka grupa od 6 do 8 članova sjedit će za jednim stolom i imat će zadani broj minuta da se međusobno predstave i razmijene kontakte. Metodom rotacije svi sudionici će se međusobno upoznati.

Zašto poslovno umrežavanje? Na mnogim događajima u poslovnom svijetu uočeno je da se ljudi iz različitih branši nemaju prilike međusobno upoznati i na taj način im promiču poslovne prilike. Na ovom događaju izbjegavaju se takve situacije, te tako poduzetnici i svi željni poslovnih kontakata te poslovnih prilika ostvaruju mrežu novih poslovnih kontakata.

Koja je garancija da ću pronaći ono što tražim? Garancije nema, vi ste jedina garancija da dođete i uzmete ono zbog čega dolazite. Fokus na jasan cilj i realizacija traženoga je u rukama svakog posjetitelja ponaosob.

Kako se prijaviti? Prijave sudionika se primaju na lovelifebyzz@gmail.com najkasnije do ponedjeljka 16.4.2018. do 16h budući da su mjesta ograničena. Obavezno ponesite sa sobom vizitke.

Uključuje li sam događaj i vrijeme za dodatno neformalno druženje? Obavezno! Sam događaj se nastavlja u manje formalnom tonu u Kongresnom centru Forum koji nam je omogućio održavanje ovog poslovnog događaja. Networking se nastavlja uz piće naših sponzora, „Iločki podrumi“ te uz zalogajčiće prefinih muffina „My3Cakes“ i zdravih torti „Sirova hrana by Mihaela Devescovi“. Cijeli projekt je medijski podržan od strane „Virtualnog ženskog poduzetničkog centra“. Za dobar izgled kose voditeljica projekta Zrinke Peharec i Željke Barišić, pobrinula se „Ruža institut Kerastase“, a za svjež i cvjetan izgled dvorane “ HUPCA Zg“ sa predivnim cvjetnim aranžmanom, dok će svojom kamerom sve to zabilježiti „Salty Business“.

(Zrinka Peharec & Željka Barišić)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*