medjimurjepress@gmail.com

Dodjela nagrada Social Impact Award Hrvatska

Dodjelu nagrada programa „Social Impact Award Hrvatska održati će se u Zagrebačkom inovacijskom centru – ZICER (Dvorana Akcelerator), Zagrebački velesajam, paviljon 12/1, u utorak, 1. listopada 2019. s početkom u 11h

Social Impact Award program pokrenut je 2009. godine od strane Impact Hub Vienna, u partnerstvu sa Zakladom Erste i Vienna University of Economics and Business. Fokus ovog programa je na mladima od 14-30 godina starosti koji su voljni pridonijeti radu na društvenoj promjeni i biti dio razvoja društvenog poduzetništva u svijetu. Program se danas provodi u više od 20 zemalja Europe, Azije i Afrike te obuhvaća više od 8.000 studenata i mladih godišnje.

SIA Hrvatska kao licencirani nacionalni program provodio se od 2014. do 2016. godine. Ove godine ponovno ga je pokrenula ACT Grupa, zajednica društvenih poduzetnika i potporna organizacija za razvoj društvenog/impact poduzetništva u Hrvatskoj i regiji srednje i istočne Europe.

Za sudjelovanje u ovogodišnjem programu SIA Hrvatska mogli su se prijaviti studenti i mladi s poduzetničkim idejama koje rješavaju društvene ili ekološke probleme.

Nakon šestomjesečnog intenzivnog rada i brojnih aktivnosti (radionica, procesa inkubacije i mentoriranja) tijekom kojih su radili na razvoju svojih društveno-poduzetničkih poslovnih ideja, finalisti ovogodišnjeg programa Social Impact Award Hrvatska (timovi okupljeni oko projekata Clear Cost, Finaktivci, Invisible Zagreb, Service4You i Wireless Coffee Gadget), na ovoj će svečanosti saznati rezultate svog vrijednog rada.

Tri projekta izabrana od strane žirija i jedan koji će odabrati svi zainteresirani građani (glasanjem za svoje favorite do kraja rujna na http://croatia.socialimpactaward.net/) bit će nagrađene novčanom nagradom u iznosu od 10.000 kuna koje su osigurale tvrtke ADIZES SouthEast Europe, WYG Savjetovanja, Printex i drugi partneri, besplatnim sudjelovanjem na međunarodnoj SIA2019 konferenciji u Kijevu te mentorskom podrškom.

Pozivamo vas da rezervirate 1. listopada 2019., pridružite nam se na „Social Impact Award Ceremony“ i podržite mlade kreativce/ke koji/e su svoju energiju i entuzijazam usmjerili na radu na društvenoj promjeni.
Program događanja
:

11:00 – 11:30

Registracija & Get2Know

11:30 – 11:40

Pozdravni govor

  • Teo Petričević, ACT Grupa

  • Predstavnik Zagrebačkog inovacijskog centra (ZICER)

11:40 – 11:50

Riječi glavnih partnera

  • Duško Rodić, ERSTE Banka

  • Irena Šarić Dombaj, LOREAL Adria – Balkan

  • Andrea Vuković Buljan, ACT Printlab

11:50 – 12:20

Osvrt na SIA Hrvatska 2019

12:20 – 13:30

Objava pobjednika i dodjela nagrada

  • Predstavnici partnera-donatora – ASEE, WYG Savjetovanja, Printex i drugi partneri

13:30 – 15:00 Domjenak (Joyful Kitchen)

Radujemo se Vašem dolasku!

SIA Hrvatska Team

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*