Hrvatska Udruga Menadžera Sigurnosti

HRVATSKI DANI SIGURNOSTI 2018

12. Konferenciju Hrvatske udruge menadžera sigurnosti

5. prosinca od 13 sati,

Hotel International, Miramarska cesta 24, Zagreb

Trodnevnu Konferenciju Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, 12. Hrvatski dani sigurnosti pod nazivom Partnerstvo za sigurnost, svečano će otvoriti ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, kao izaslanik premijera Vlade Republike Hrvatske.

Sudionike Konferencije, vodeće profesionalce sigurnosti iz javnog, privatnog te korporativnog svijeta sigurnosti i goste pozdravit će gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, te Michael Lange, direktor Zaklade Konrad Adenauer u RH.

Predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti Alen Ostojić okupljene će uvesti u vrlo bogat program događanja Konferencije koja će trajati od 5. do 7. prosinca. Tijekom tri konferencijska dana vrhunski će stručnjaci iz raznih područja sigurnosti i zaštite u nizu panela otvarati teme iz domene korporativne sigurnosti, društveno odgovornog poslovanja i ponašanja u području zaštite i sigurnosti u zajednici. Bit će riječi o primjenama inovativnih rješenja zaštite, o umjetnoj inteligenciji i njezinoj primjeni u području sigurnosti, ali i o hibridnom ratovanju, gospodarskim prevarama kao i o primjeni forenzike ili korištenju treniranih pasa u ostvarivanju korporativne i privatne sigurnosti.

Nakon otvorenja slijedi svečanost dodjele Hrvatske velike nagrade sigurnosti, kojom će se u 11 kategorija već sedmu godinu nagraditi pojedinci i organizacije za izrazite doprinose ostvarivanju i razvoju sigurnosti tijekom protekle godine.

Otvorenje i program dodjele nagrada vodit će Jelena Glišić.

Hrvatski dani sigurnosti 2018. pod pokroviteljstvom su Vlade Republike Hrvatske.

(Renata Ivanović)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*