Međimurje Press
Hrvatska

Novi web portal udruženja Obnovljivi izvori energije Hrvatske

OBAVIJEST

U ovu godinu ušli malo obnovljeni. Od danas u opticaju je online nova redizajnirana web stranica udruženja Obnovljivi izvori energije Hrvatske (OIEH) – mjesto na kojem možete pronaći informacije iz svijeta obnovljivaca i udruženja i mjesto koje će, nadamo se, okupljati s vremenom i sve vas. Fokus nam je isključivo na sektor obnovljivih izvora energije koji u Hrvatskoj nije dovoljno pokriven te, stoga, želimo dati bolji uvid u trendove na tržištu u EU i svijetu, korisne informacije za investitore, financijere, građane… Ukratko, voljeli bismo dati jednu širu sliku stanja i aktivnosti koje se provode u sektoru obnovljivaca diljem svijeta.

Nismo klasični, news komercijalni portal i nije nam cilj konkurirati hrvatskim portalima, već smo portal udruženja s dodatnim informacijama iz svijeta obnovljivih izvora energije. Stoga je stranica prilagođena za ‘polunews’ portal te ćete na njoj moći pročitati/pronaći, osim više vijesti iz udruženja, i vijesti iz sektora obnovljivih izvora iz Hrvatske i svijeta koje prenosimo te autorske tekstove. Nadam se da nije problem ako prenesemo i vaš sadržaj, s vaše web stranice, na naš ‘sajt’. Naravno, uz navođenje izvora. Ako jest, dignite glas ili zauvijek šutite . Također, nadam se da će i vama naša stranica biti izvor inspiracije za neke vijest te obradu određenih tema i da ćete prenositi naš sadržaj.

Web stranica se nadopunjuje u hodu, još neke stvari nedostaju, no planiramo je i dalje nadograđivati i obogaćivati autorskim sadržajem, rubrikama i infografikom, detaljima o članovima udruženja… tako da će ona svakako u narednom periodu rasti. Ovo je tek početak, nismo profesionalci, stoga budite blagi u kritikama . Posjetite nas i čitajte na:https://oie.hr/.

U nadi da će Vam se sviđati naš modernizirani stari/novi web, želimo Vam ugodno surfanje.

Jasmina Trstenjak

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja