Počele prijave za Poduzetnički sajam žena

Najveće poslovno okupljanja žena u poduzetništvu jugoistočne Europe

Treći puta za redom, a u sklopu Kongresa poduzetnica 2019. održat će se  i Poduzetnički sajam na kojemu očekujemo više od stotinu izlagača iz  Hrvatske i jugoistočne Europe s ciljem predstaviti bogatstvo svojih  poslovnih aktivnosti, proizvodnje ili pružanja usluga.  (www.kongres.poduzetnica.hr)

Poduzetnički sajam sastavni je dio kongresa, kao najvećeg poslovnog  okupljanja žena u poduzetništvu jugoistočne Europe, te donosi obilje  proizvoda i usluga koje primarno stvaraju žene,  a organizira ga Ženski  poduzetnički centar (www.poduzetnica.hr) – temeljna nevladina i  nepolitična asocijacija ne samo Hrvatske, nego i jugoistočne Europe s  cijelim nizom sadržaja, projekata i aktivnosti na promicanju  poduzetništva, posebice žena.

Zanimljivost Poduzetničkog sajma jeste i činjenica da se na njemu  redovito po prvi puta hrvatskom, ali i regionalnom tržištu premijerno  predstavljaju pojedini proizvodi i usluge te je sajam za mnoge poslovne  aktivnosti početak prodaje i promocije na tržištu.Poduzetnički sajam  održat će 08. ožujka istovremeno i na istom mjestu gdje i Kongres  poduzetnica 2019 – u City centru Plaza (bivši Hypo centar) u Zagrebu na  gotovo 700 četvornih metara površine za prezentaciju i prodaju  poduzetničkih proizvoda i usluga.

Svi zainteresirani za sudjelovanje, prodaju i promociju svojih proizvoda  i usluga na Poduzetničkom sajmu Kongresa poduzetnica 2018. koji će se  održati 08. ožujka mogu se prijaviti na info@poduzetnica.hr

Sve informacije o sajmu možete dobiti i na broj mobitela: 091 519 09 23.

(Katarina Vilić)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*