Međimurje Press
Hrvatska

SOS Dječje selo Hrvatska od danas i na Viberu

U suradnji s Viberom, jednom od vodećih aplikacija u Hrvatskoj za razmjenu poruka, i Mediacor agencijom, SOS Dječje selo Hrvatska je pokrenulo novi kanal putem kojeg ćemo vam pokušati dočarati kako djeca odrastaju u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.

Na taj način ćemo dijeliti najvažnije informacije i obilježiti bitne datume, a jedan od prvih će biti Majčin dan, 9. svibnja 2021. Iako, nažalost, nemaju priliku odrastati uz svoju biološku majku, mališani u SOS Dječjim selima svoju su sigurnu luku pronašli u zagrljaju SOS mama.

Upravo njima u čast pripremili su kreativne radove koje ćemo pretvoriti u naljepnice (stickere), a članovi Vibera iz cijeloga svijeta će ih moći besplatno preuzeti i podijeliti ih sa svojom obitelji i prijateljima te na taj način širiti svijest i pozitivnu energiju.

Također, moći ćete pratiti i druge aktivnosti kojima se naši mališani iz SOS Dječjeg sela bave u slobodno vrijeme i dobiti širu sliku o odrastanju u SOS obitelji te saznati na koji način i vi možete podržati stvaranje obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Ako želite biti dio ove lijepe priče i u sebi prepoznati ljepotu pomaganja, klikom na link https://tinyurl.com/y2hxpveh pridružite se našem Viber communityju i zajedno stvarajmo brižan dom za svako dijete.

NEŽA ŠIPTAR

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja