Međimurje Press
Vijesti

Inner wheel klub Varaždin u subotu 3. lipnja 2023. godine, obilježio je 25 godina od osnivanja

Bila je to prilika da zajedno sa prijateljicama IW Klubova iz cijele Hrvatske na razini Distrikta 191 Hrvatska i IW klubova iz inozemstva proslave dugogodišnji rad, pružanje potpore potrebitima u lokalnoj zajednici osobnim služenjem, razvijanjem prijateljstva i međunarodnog razumijevanja. 
Svečanosti se pridružio Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, pozdravio sve prisutne, čestitao na obljetnici i zaželio još puno godina aktivnog djelovanja i druženja.
U povodu obljetnice izdana je brošura o 25 godina djelovanja od samih početaka do danas.  Riječi podrške i čestitke uputile su predsjednica D191 Hrvatska Ruža Šmrček, Nacionalna predstavnica IW za Hrvatsku Snježana Petrović Tkalčec i druge gošće, prijateljice IW Klubova. Klub Varaždin dodijelio je zahvalnice za podršku u dosad provedenim brojnim akcijama, a najznačajnije su stipendiranje učenika i studenata i podrška žrtvama obiteljskog nasilja.
Ovdje smo da u našoj sredini uočavamo potrebe, činimo razlike, istovremeno svojom snagom i blagošću kao žene, stvaramo pozitivne promjene u društvu – istaknula je Nives Rojnik, predsjednica Inner Wheel kluba Varaždin. Kao član međunarodne organizacije žena International Inner wheel osnovane 1924. godine IW Klub Varaždin sudjeluje i u globalnim akcijama pomoći uslijed katastrofa, rata i prirodnih nepogoda.
U suradnji sa Zadrugom “Detelica” Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar organizirana je izložba radova učenika. U programu su nastupili Maria Horvatić, studentica solo pjevanja u Grazu, stipendistica IW Kluba Varaždin i Kvartet saksofona Glazbene škole u Varaždinu.
Prije same svečanosti gosti su imali priliku prošetati multimedijalnom turističkom turom “Centra za posjetitelje” TZ Varaždinske županije.
Nives Rojnik

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja