Međimurje Press
Vijesti

Iz Bosne i Hercegovine u Čakovec na Mali MEF doputovali su Edi i Una Čengić

S obzirom da smo već tri dana ovdje u Međimurskoj županiji, obišli smo dosta gradova i uživali u ovim prelijepim predjelima i uređenjem. Naši mališani, inače sudionici Međunarodnog festivala “Mali MEF 2021” su oduševljeni Međimurjem i ljudima ovdje.

Na predstojećem prestižnom Međunarodnom festivalu „Mali MEF 2021“, koji će se održati u subotu 31.07.2021. godine u Čakovcu (Međimurje, HR), Edi Čengić i Una Čengić (back vokal) iz Bosne i Hercegovine će se predstaviti sa pjesmom koja nosi naziv “Zlatna ribica”. Edi Čengić je sa 7 godina i najmlađi je na festivalu. Ovo dvoje mališana će predstavljati svoju državu Bosnu i Hercegovinu na ovom prestižnom festivalu u Hrvatskoj. Pored BiH u natjecateljski dio ušle su i Slovenija, Austrija i Hrvatska.

Ovaj festival preferira rad sa djecom, prezentaciju njihovih talenata i kvalitetu te potiče razvojne mogućnosti, stvaranja budućih pjevača, kompozitora i tekstopisaca. Socijaliziranje u takmičarskoj konkurenciji, druženje i naravno zajedništvo i veselje.            

Muziku i tekst za ovu numeru radio je Edib Čengić, a aranžman Arel Češljar i Meho Radović.

Pjesmom “Zlatna ribica” šalju poruku za svu djecu svijeta. Njihova pjesma je dinamična i nosi univerzalnu poruku. Iskoristite i vi priliku i sa svojim mališanima pjevajte ovu njihovu pjesmu i tako pošaljite poruku ljubavi za svu djecu širom svijeta.

LINK sa pjesmom “Zlatna ribica”:

https://bit.ly/3xecF6f

Mirela Čengić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja