Jubilarni 30. vatrogasni memorijal “Smrtić-Možanić”

Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornji Kuršanec ove će godine biti domaćin već 30. tradicionalnom natjecanju vatrogasnih ekipa u spomen na svoje istaknute članove, Vladu Možanića i Đuru Smrtića, osnivače društva 1974. godine. Memorijal će se održati u subotu 10. lipnja.

U okviru ovog jubilarnog Memorijala “Smrtić-Možanić” koji će okupiti ekipe DVD-a s područja općine Nedelišće i drugih međimurskih društava, ujedno će se održati i 2. Kup DVD-a Gornji Kuršanec za podmladak.

Natjecanje će početi u 15 sati kod vatrogasnog spremišta u Gornjem Kuršancu. Prijavljeni sudionici će se natjecati u šest kategorija: muške A i B ekipe, ženske A i B ekipe, te podmladak dječaci i djevojčice od 6 do 12 godina.

Muške i ženske ekipe izvodit će dvije vježbe 3/1 A, prema pravilniku HVZ-a, bez štafetne utrke. Podmladak muški i ženski izvodit će dvije vježbe, prema pravilniku HVZ-a, bez štafete.

Opremu za natjecanje osigurat će organizator.

Za prva tri mjesta u svim kategorijama osigurani su pokali te medalje za podmladak svih natjecatelja (10 komada po ekipi). Najbolje plasirana ekipa osvojit će prijelazni pokal MEMORIJAL “SMRTIĆ-MOŽANIĆ”.

Isti dan nekoliko članova DVD-a na groblju u Nedelišću položit će vijence na grobove Vlade Možanića i Đure Smrtića.

(INFA)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*