medjimurjepress@gmail.com

Komentar stranke DESNO

Dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih režima mi u DESNO želimo obilježiti još jednom jasnim naglaskom da izražavanje poštovanja prema žrtvama ne može biti iskreno, primjereno i dostojanstveno ako prigodne izjave, vijence i obilaske stratišta ne prate državne politike, koje to potvrđuju. Mi smo zagovornici iskazivanja poštovanja djelima, svakodnevnim političkim svjedočenjem i izgradnjom državnog poretka te društvenih vrednota koje će zauvijek spriječiti samu zločinačku pomisao i ideju protiv hrvatskog naroda. Hrvatski narod nikada nije imao problema s uvažavanjem iskazivanja poštovanja žrtvama, no imamo problema s politikama, organizacijama i nositeljima koji svoju zločinačku ideju, prošlost, sadašnjost i budućnost te zločinačke namjere skrivaju iza samoproglašenog statusa žrtve i krivotvorenja povijesnih događaja.

Nema većeg nepoštovanja prema žrtvama od društvene tolerancije i afirmacije zločinačkih ideja koje i danas organizirano promiču pravo na zločin. Tu prije svega govorimo o tzv. antifašistima i svim srpskim organizacijama u Hrvatskoj koje svakodnevno promiču opravdanost zločinačkih poredaka SFRJ i srpske agresije na Hrvatsku.

Zato ćemo učiniti sve u našoj moći da hrvatski državni poredak bude najjasnija negacija zločinačkih režima i jamstvo da se nikada više neće ponoviti zločini protiv hrvatskog naroda, a ne da sastavnice državnog poretka budu politike sljednice tih zločina.

(Desno.hr)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*