medjimurjepress@gmail.com

Kraj dugogodišnje idile u Čakovečkim mlinovima

Branko Grašić dugogodišnji direktor METSS-a smijenjen je sa funkcije, a isto tako  predsjednik Nadzornog odbora Zoran Štefulj, kao i njegova zamjenica Ana Grašić.

Nakon ovog nenadanog čina. medijima se pismom obratio sada već bivši direktor BRANKO GRAŠIĆ koje prenosimo:

“Dana 11.11.2019. godine smijenjeni su predsjednik i zamjenik nadzornog odbora Čakovečkih mlinova i direktor METSS-a zbog ukazivanja na nezakonite radnje obitelji Varga (Stjepan Varga – otac, Ružica Varga – supruga, Nino Varga – sin, Katarina Varga – snaha, Igor Gombar – zet)

Predsjednik nadzornog odbora Čakovečkih mlinova Zoran Štefulj i zamjenica predsjednika nadzornog odbora Ana Grašić smijenjeni su i zamijenjeni sa svojih funkcija zbog inzistiranja na transparentnosti provođenja odabira strateških opcija i budućeg razvoja Čakovečkih mlinova. Intercapital Zagreb izradio je analizu koja je plaćena novcima Čakovečkih mlinova, a bila je dostupna isključivo članovima obitelji Varga.

Isto tako smijenjeni su inzistirali na isplati dividende kao i proteklih godina kako ne bi pala vrijednost dionica, odnosno kako mali dioničari ne bi prodavali dionice po nerealno niskoj cijeni.

Istog dana Branko Grašić smijenjen je odlukom Stjepana i Nine Varge (koji se predstavljaju kao skupština METSS-a) sa funkcije direktora društva, a za direktora su imenovali Antonija Vuksana-Ćusu. Branko Grašić nije smijenjen sa funkcije direktora METSS-a zbog loših rezultata poslovanja trgovačkog društva METSS (koji su bolji nego prošle godine) i koji ostavlja METSS bez kredita i bez dugova, sa 30.000.000,00 kn na žiro računu”.

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*