Mališani iz kuće Ruža SOS Dječjeg sela Lekenik

Uživali su u ugodnom društvu prijatelja iz tvrtke Bosch

Robert Bosch d.o.o. tvrtka je koja iznimno njeguje jednu od svojih temeljnih vrijednosti – društveno odgovorno poslovanje. To je razlog zbog kojeg već nekoliko godina uspješno surađuje sa SOS Dječjim selom Hrvatska čiji je vjerni prijatelj i donator.

Tvrtka Bosch je i ove godine ‘usvojila’ SOS obitelj iz SOS Kuće Ruža u Lekeniku te pokrila njihove godišnje režijske troškove kao Brončani sponzor. Također, zaposlenici tvrtke Bosch tijekom cijele godine provode razne aktivnosti i posjećuju djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

‘Društvena odgovornost jedna je od Boschevih temeljnih vrijednosti, u skladu s vizijom našeg osnivača tvrtka Bosch kontinuirano sudjeluje u infrastrukturnom razvoju SOS Dječjeg sela Lekenik. Zbog toga nam je iznimna čast što su SOS Dječje selo Lekenik i kompanija Bosch postali dobri prijatelji tijekom proteklih godina koja se očituje nizom projekata.’, istaknula je Mirsada Kudrić, direktorica kompanije Robert Bosch d.o.o za Hrvatsku i Sloveniju.

Edukativna radionica u Tehničkom muzeju ‘Nikola Tesla’ u Zagrebu Zaposlenici tvrtke Robert Bosch d.o.o. i obitelj iz SOS Kuće Ruža iz Lekenika proveli su jednodnevnu edukativnu radionicu uz obilazak Tehničkog muzeja ‘Nikola Tesla’ u Zagrebu i posjetu planetarija. Cilj edukativne radionice bilo je upoznati djecu sa znanstvenim pojavama oko nas. Radionice vode školovani prirodoslovci s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom koji rado odgovaraju na sve upite. Radionice su koncipirane tako da djeca uče kroz kroz igru i aktivno sudjelovanje u procesu učenja, u interakciji s drugom djecom i voditeljima, odnosno iz prve ruke. U sklopu ‘Festivala znanosti’ organiziran je specijalizirani Bosch tečaj za izradu šifrarnika i papirnate rakete koja se ispaljuje pomoću zraka.

(Kristina Šperanda Ferenc)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*