Međimurje Press
GlazbaNajave

Besplatan online koncert Centra tradicijske kulture Varazdin 17.11. u 17:00 sati!

Najpoznatiji i najnagrađivaniji  tamburaški orkestar Centra tradicijske kulture iz Varaždina još jednom priprema  odličan koncert za sve ljubitelje tamburaške glazbe!

I ovoga puta iskorak u korištenju suvremenih tehnologija, točnije zoom platforme omogućiti će svim gledateljima da  koncert poprate iz udobnosti svoga doma.

Nažalost, epidemiološka situacija posebice je negativno utjecala na socijalnu  iskjučenost osoba starije životne dobi te ih na taj način ograničila u redovnim aktivnostima.

Stoga pozivamo sve korisnike koji koriste moderne tehnologije, posebice zoom platformu da svojim roditeljima, djedovima, bakama, prijateljima pomognu da se prijave za ZOOM platformu i uživaju u besplatnom koncertu! Zasigurno ćete ih razveseliti tim lijepim glazbenim poklonom- poručuju iz CTK

Online koncert će se održati 17.studenog s početkom u 17:00 sati

Na repertuaru će se i ovoga puta naći poznate zagorske i kajkavske melodije  te posebno iznenađenje biti će  poznati evergreeni, koji su  već desetljećima rado slušane melodije.

Tamburaškim orkestrom će i ovoga puta ravnati Tibor Bun dok će se za glazbeni užitak pobrinuti poznati tenor, Fillip Hozjak!

Koncert je namjenjen za osobe starije od 55 godina

Za sudjelovanje na koncertu potrebno je prijaviiti se putem poveznice:

Prijavnica za online radionice

Petra Golubar

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja