Međimurje Press
Najave

Dan Fakulteta organizacije i informatike po prvi puta u virtualnom okruženju

Događaj dodjele nagrada i priznanja djelatnicima i studentima Fakulteta povodom obilježavanja Dana fakulteta, 18. prosinca 2020. godine s početkom u 10 sati

Ove godine FOI obilježava 58. godišnjicu postojanja i 46. godišnjicu osnivanja Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. Kako bismo obilježili dan našeg Fakulteta pripremili smo i niz drugih aktivnosti i digitalnih materijala koji će biti dostupni preko poveznica na mrežnim stranicama Fakulteta te na youtube kanalu Fakulteta.

https://zoom.us/j/97909349322?pwd=N0tlNm5yQnREM0pENDVzekxOOTR2UT09

Obraćanja i čestitke uzvanika, kao i video materijal s pregledom rezultata Fakulteta ostvarenih u protekloj godini od petka 18. prosinca 2020. godine bit će dostupni na mrežnim stranicama Fakulteta, a dodatno će biti objavljena i snimka virtualnog obilježavanja našeg dana i dodjela nagrada i priznanja. Na mrežnim stranicama Fakulteta dostupne su i digitalne monografije Fakulteta i slike koje nas vode kroz povijest Fakulteta.

Povodom Dana Fakulteta, svoja obraćanja i čestitke su pripremili ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs kao izaslanik predsjednika Vlade RH, rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras, župan Varaždinske županije g. Radimir Čačić i gradonačelnik grada Varaždina dr. sc. Ivan Čehok.

Kroz pripremljen video materijal nastojali smo istaknuti sva postignuća i događaje koji su obilježili prethodnu godinu, a sinkrono, uz mogućnost uključivanja nagrađenih, bit će dodijeljene i Dekanove nagrade i priznanja studentima, priznanja nastavnom i nenastavnom osoblju, zahvale zaslužnim poduzećima i školama, te povelja Prijatelj FOI-ja.

Prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa
Prodekanica za poslovanje i ljudske potencijale

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja