Međimurje Press
Najave

Dan otvorenih vrata Dron akademije!

DRONE PILOT ACADEMY – DRONOVI NA DOHVAT RUKE!

Dan otvorenih vrata Drone Pilot Acadey – informativni razgovori s građanima i pokazne vježbe dronovima!

Fakultet organizacije i informatike, u suradnji s partnerima, organizira Dan otvorenih vrata Drone Pilot Academy, u srijedu, 21. srpnja 2021. godine. Na ovaj način želimo omogućiti da čim veći broj zainteresiranih učenika, studenata i građana iznad 16 godina dobije pravovremene i potpune informacija o edukaciji za upravljanje bespilotnim letjelicama.

Sve zainteresirane pozivamo da se priključe online informativnom razgovoru koji će se održati u srijedu, 21. srpnja 2021. godine, s početkom u 11:00 sati. Sudjelovanje je moguće bez prethodne prijave, a sudionići će saznati sve informacije o edukaciji i moći postaviti pitanja koja ih zanimaju poput trajanja edukacije, vrste dronova kojom će letjeti, koliko sati leta je predviđeno… Priključenje je moguće putem sljedeće poveznice: .

Nakon informativnog razgovora, u srijedu će, s početkom u 12:15 sati biti organizirana pokazna vježba letenja dronovima na području Skate parka (Ulica Gustava Krkleca 3, Varaždin) gdje će svi zainteresirani vidjeti dio vještina koje će polaznici prolaziti na edukaciji.

Pozivamo sve zainteresirane da se priključe, saznaju sve informacije o edukaciji i iskoriste priliku da postanu dio prve generacije drone pilota osiguravši svoje mjesto po promotivnoj cijeni od 1.000 kn! Broj mjesta je ograničen! Za sve dodatne informaciji zainteresirani se mogu javiti organizatorima edukacije na info@dronepilotacademy.edu.eu

Drone Pilot Academy edukacija je u trajanju od 5 dana tijekom koje će polaznici naučiti kako na odgovoran način upravljati bespilotnim letjelicama. Iskusni edukatori prenijet će teorijska i praktična znanja, a za sve polaznike osigurana je oprema – bespilotne letjelice za korištenje tijekom edukacije. Organizatori edukacije su Fakultet organizacije i informatike (FOI), Varaždinska županija i Europski Talent Centar Hrvatska – Centri izvrsnosti Varaždinske županije, a projekt podupiru Elektrostrojarska škola Varaždin, Orqa d.o.o., Looma, Limitless Design, Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo i AVITEH Audio Video Tehnologije d.o.o.

PR Odjel FOI

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja