Međimurje Press
Najave

Događanja u subotu, 22. travnja 2023. u povodu Dana Međimurske županije

U subotu 22. travnja 2023. godine od 10:30 podno zidina Staroga grada u Čakovcu započinju sportske igraonice Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije i Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan. Od 11 sati, također u Perivoju Zrinskih, na rasporedu su prirodoslovne radionice za djecu nazvane “Divlji susjedi” i “Zrinski i ptice”.

Dan zdravog osmijeha u Čakovcu 2023. uz zgradu Doma sindikata od 10,30 sati

Na Trgu Republike u Čakovcu od 10 do 12 sati prodavat će se ulaznice za humanitarni koncert Međimurske zaklade solidarnosti ”Katruža”, koji će se održati 28. travnja 2023. godine u Centru za kulturu Čakovec.

U Prelogu u 10:45 sati, mimohodom Zrinske garde Čakovec započet će svečanost posvećena 20. obljetnici prvog nastupa postrojbe Zrinske garde Čakovec.

U 16 sati u Črečanu bit će otkrivena bista Josipa Vrhovskog u spomen na 40. obljetnicu smrti skladatelja.

Pjevački zbor „Josip Vrhovski“ Nedelišće će u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije u Macincu, u 19 sati održati koncert kojim će proslaviti 25. obljetnicu svojeg osnutka.

U subotu će građani moći uživati u besplatnoj i bezbrižnoj vožnji hop on-hop off i razgledati ljepote donjega Međimurja, autobus kreće u 10:30 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec.

(mp)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja