Međimurje Press
Najave

“Dvoje”

Teatar EXIT i RC Varaždin 1181 ponovno u akciji

U organizaciji Rotary kluba Varaždin 1181, u srijedu, 22. siječnja 2020. godine s početkom u 20 sati, u gledalište Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu dolazi nam Teatar EXIT sa svojom novom hit predstavom u režiji Matka Raguža:

Dvoje

Pozivamo Vas i Vaše najbliže da se opustite i dobro zabavite uz izvrsnu predstavu u izvedbi Bojane Gregorić Vejzović i Dražena Čučeka, te da kupnjom ulaznice najneposrednije podržite ovu akciju Rotary kluba Varaždin 1181, te da zajedno pomognemo onima, kojima je pomoć najpotrebnija!

Ulaznice po cijeni od 100,00 kuna za mjesto u parteru, 150,00 kuna u loži, te 50,00 kuna za mjesto na balkonu, mogu se kupiti na blagajni HNK te u Galeriji Klarić u Varaždinu.

Ukoliko želite platiti ulaznice putem žiro računa, na raspolaganju Vam je IBAN kod KentBankHR5641240031133000461.

Veselimo se Vašem dolasku!

Rotary Club Varaždin 1181

Raymond Rojnik

DVOJE” SU NOVA ”DEKADENCIJA” EXITA

Dvoje je exitovska predstava ne samo zato što je ponovno riječ o režiji Matka Raguža, osnivača i utemeljitelja tog kazališta (po prijevodu Tomislava Kuzmanovića), već je to i po temi, koncepciji predstave, ali prije svega načinu glume. Sve u Exitu, naime, mora biti glumački dovedeno do izvrsnosti, a upravo glumačke bravure Bojane Gregorić Vejzović i Dražena Čučeka tvore dramu Dvoje.

Bojana Radović, Večernji list

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja