Međimurje Press
Najave

Festivalski megaspektakl: Poznata sva imena Fusiona u Splitu!

Otkriveni su svi izvođači prvog Fusion World Musice Festivala koji će ovoga ljeta u Splitu izaći na jednu od najvećih pozornica u Europi i koje će publika prvi put vidjeti u takvim produkcijskim uvjetima. Riječ je redom o najtraženijim glazbenim zvijezdama. 

Ovoga srpnja u Splitu dogodit će se povijesno, najveće okupljanje najvećih glazbenih zvijezda u zemlji i regiji ikada, a već od iduće godine pozornicu će dijeliti i sa svjetskim zvijezdama.

Sada su poznati pravi razmjeri premijernog izdanje Fusiona. U sklopu prvog line -upa otkriveno je da će 22. srpnja nastupiti Saša Matić, Željko Samardžić, Nucci i Voyage, a sada se zna da će im se pridružiti Sara Jo, Aleksandra Prijović, Aco Pejović, Gazda Paja i djevojke iz grupe Hurricane, kojima će to biti jedan od zadnjih zajedničkih nastupa.

U subotu, 23. srpnja na stadion Park mladeži stižu najtraženiji hrvatski izvođači. Poznatim glazbenim imenima druge večeri s nedavno objavljenog line upa, Gibonniju, Doris Dragović, Nini Badrić, danas je pridružen jednako atraktivan popis izvođača: Petar Grašo, Jelena Rozga, Tonči Huljić & Madre Badessa, Dalmatino.

Nikad viđena zvjezdana postava nastupit će u produkcijskim uvjetima koji su dosad bili rezervirani samo za najveće svjetske zvijezde. Na splitskom stadionu čekat će ih impresivni main stage dug 75 i visok 16 metara, najmoderniji vizualni i audio efekti koji će još ‘pojačati’ jedinstveno festivalsko iskustvo. Produkciju ‘potpisuje’ tim koji stoji iza jednog od najvećih glazbenih događa u Europi i najvećeg u povijesti Hrvatske, festivala ULTRA Europe.

Na Fusion World Music Festivalu tijekom dva dana očekuje se više od 50 tisuća posjetitelja. Najbrži među njima još uvijek stignu osigurati svoje mjesto na Parku mladeži po povoljnijim cijenama. Putem službene stranice fusion.hr ulaznica za jednu večer sada se može nabaviti za 250, a dvodnevna za 450 kuna. U prodaji je i ograničena količina jednodnevnih VIP ulaznica koje se još neko vrijeme mogu kupiti za 499 kuna.

Informacije o festivalu mogu se pronaći na fusion.hr, a sve novosti se mogu pratiti i na Facebook stranici te Instagram profilu Fusion World Music Festivala.

Ines Cvitanović

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja