Hrabri telefon s volonterima i suradnicima u Tvornici kulture obilježava 20 godina rada

Hrabri telefon obilježava svoju 20. obljetnicu rada proslavom za suradnike, partnere i volontere u Tvornici kulture, u petak 8. prosinca. Pozivamo Vas da se pridružite proslavi u periodu od 20:30 do 21:30 sati, kada će se javnosti obratiti predsjednica udruge, Hana Hrpka te ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba, Gordana Buljan Flander, osnivačica Hrabrog telefona.

Iako je u svom radu prepoznatljiv po pružanju pomoći i zaštite u slučajevima zlostavljanja i zanemarivanja, Hrabri telefon je mjesto za svu djecu i roditelje kojima je potrebna pomoć i podrška. U radu udruge tijekom 20 godina sudjelovalo je više od 800 volontera koji su svojim trudom doprinijeli da Hrabri telefon izraste iz jedne telefonske linije do jedne od najprepoznatljivijih udruga u Hrvatskoj za koju zna više od 92% djece (BECAN, 2012). Bez brojnih partnera i suradnika ne bi bilo moguće primiti više od 200.000 poziva, održati preko 8.000 preventivnih radionica kroz više od 800 vršnjačkih grupa i publicirati više od 20 psihoedukativnih brošura. Zajedničkim djelovanjem, volonteri i partneri Hrabrog telefona rade na poboljšanju psihosocijalnih usluga u zajednici i tako utječu na dobrobit djece već 20 godina.

Proslava obljetnice organizirana je pod pokroviteljstvom Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, HEP-a, Tvornice kulture, Rhino produkcije i YEM-a (your events. managed).

(mp)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*