Međimurje Press
Najave

Kino vikend u Centru za kulturu „Rudar“

Nakon što je nekoliko vikenda za redom glazbeni sadržaj popunjavao nedjelje, ovaj je tjedan cijeli vikend rezerviran za filmski sadržaj. U terminima od 17.00 sati bit će animirana avantura Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda, dok će u 20.00 sati nebo i ekran u centru za kulturu okupirati Tom Cruise u nastavku legendarnog Top Guna.

subota i nedjelja, 28. i 29. svibnja, 17:00 – Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda

Iva je siroče koje živi na ulicama srednjovjekovnog grada. Ona ima svoje tri pripitomljene lasice i preživljava tako što uzima hranu iz dvorca zlokobnog Tristaina. Jednog dana, zli namjesnik Tristain baca kletvu na princa Rolanda, čemu Iva srećom svjedoči. Iva i njezina ekipa tada kreću u nezaboravnu avanturu spašavanja Rolanda, prijestolonasljednika koji je kletvom pretvoren u neobičnu životinju. U pokušaju spašavanja princa Iva će preokrenuti cijelo kraljevstvo i naučiti da se plemenitost može pronaći na najneobičnijim mjestima.

https://www.youtube.com/watch?v=QqLg6OSeUO0

subota i nedjelja, 28. i 29. svibnja, 20:00 – Top Gun: Maverick

Nakon više od trideset godina služenja kao jedan od najboljih pilota mornarice, Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) je tamo gdje pripada, izbjegava napredovanje u čin koji bi ga “prizemljio”. Kad se nađe kako obučava odred mladih pilota Top Gun-a za specijaliziranu misiju, kakvu još niti jedan pilot nije vidio, Maverick susreće Bradleyja Bradshawa (Miles Teller), sina svog pokojnog prijatelja, Nicka Bradshawa, zvanog “Goose”. Suočavajući se s neizvjesnom budućnošću i s duhovima svoje prošlosti, Maverick se uvlači u sukob s vlastitim najdubljim strahovima, koji će kulminirati misijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da uzlete.

https://www.youtube.com/watch?v=giXco2jaZ_4

GMS

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja