Međimurje Press
Najave

Porto Morto večeras otvaraju “Ljeto u Čakovcu”!

Bend Porto Morto je nakon sjajno prihvaćena prva dva studijska albuma otvorio treće poglavlje novom pjesmom “Čekam ih”, a najavili su i drugi singl koji će svjetlo dana ugledati sljedećeg tjedna. Uoči objave singla, Porto Morto su najavili koncert 4. lipnja.

Radi se o prvom u nizu koncerta “Ljeta u Čakovcu” koje kreće upravo večeras u prekrasnom ambijentu novo uređenog dvorišta pivovare “Lepi dečki”. Koncert se održava u zajedničkoj organizaciji yem agencije i pivovare Lepi dečki.

Porto Morto – ČEKAM IH
Bend Porto Morto u Čakovec se vraća po prvi put nakon nastupa na 3FF-u 2019. godine kako bi publici predstavili svoj najnoviji single “Čekam ih”.

Porto Morto jedno je od najvećih iznenađenja u posljednje vrijeme što se domaće glazbene scene tiče. Fantastično prihvaćen album “Portofon” (2019.), s kojeg na prvu osvaja suradnja s Darkom Rundekom na singlu „Hodaj“, priskrbio im je tri nominacije za Porin. Prepoznatljivost grade i po naglašenom vizualnom izrazu koji je u detalje razrađen u videospotovima i na pozornici. Novim albumom i singlom najavljuju novi scenski identitet, ali i novu eru svoje karijere.

Pjesma “Čekam ih” dostupna je putem svih digitalnih servisa.

Buntai + Dino Blunt & Swana u subotu, 5. lipnja!

Odmah dan kasnije, u subotu 5. lipnja na pozornicu “Lepih dečkiju” stižu Buntai + Dino Blunt & Swana. I dok je Dino još uvijek jako svježe ime na sceni, Swana je reper kojeg ne treba posebno predstavljati. Swana iza sebe ima uspješnu karijeru kao član Visoke Petice (High5) te brojne suradnje s regionalnim izvođačima poput KUKU$, Yungkulovski, Kimmv… Početkom 2020. Swana se odlučio na novi zaokret u karijer te ulazi u kolaboraciju s novom trap nadom Dino Bluntom, a hype su opravdali svojim prvim singlom “Frula Mira” koji je u 4 mjeseca prošao 800.000 pregleda. Album prvijenac izbacili su u rujnu 2020. za yem label, a spotovima su istaknuli pjesme “Nina” i “Beef”.Dino Blunt objavio je svoj prvi album “Big Blunt Theory” 31. svibnja, a premijerno će ga uživo predstaviti upravo na pozornici pivovare “Lepi dečki”.

Buntai – Strobovi (feat. Dino Blunt)
YEM

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja