Međimurje Press
Najave

Premijera nove predstave Korak po korak ili Žene na rubu provalije u Klubu Kazališta Komedija!

Pogledajte i vi ovu predstavu o prijateljstvu i njegovim mijenama koja će vas i nasmijati i dirnuti. U Klubu Kazališta Komedija, Cesarčeva 2, na rasporedu 27. i 28. prosinca, ’21. i 11. i 12. siječnja, ’22. u 20h.

Nakon treće premijerne izvedbe, još jedan od brojnih vrhunaca sinoć je s uspjehom osvojen! Predivna je kazališna večer iza nas – a i mnoge su tek pred nama. Jasna Bilušić, Vanda Winter i Marija Jerneić briljiraju u ulogama triju “žena na rubu provalije”. Šarmantna priča o Moniki, Sofiji i Pauli – (a možda i o Vama!) – ispričana je kroz obilje humora i zabave, ali nije isključena i pokoja suza.

Prema reakcijama prve publike čini se da će ova predstava, realizirana u suradnji s Kazalištem Komedija, osim zabave pružiti mogućnost svakome da se prisjeti i vlastitih iskustava u tako delikatnim prijateljskim odnosima koja, ako su prava, uspješno prebrode sve strmine, litice i provalije…
Jeste li spremni za osvajanje (planinskih vrhunaca)? Uspon je velik, a put urnebesan… Pazite da ne ostanete bez daha! Čekamo vas!
Planet Art

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja