Međimurje Press
Najave

Radionice za razvoj aktivacije građana u zgradi Scheier

Želite djelovati, imati aktivno građanstvo u zajednici, razvijati volonterizam, pokretati kampanje i akcije, poboljšati timski rad ili povećati vidljivost svojih programa?

U drugoj polovici siječnja svi zainteresirani za upravo ova pitanja pozivaju se na Edukacijski ciklus za razvoj aktivacije građana financiran iz projekta Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier.

Ovaj edukacijski ciklus obuhvaća 3 cjelodnevne radionice koje će se održavati zgradi Scheier u Čakovcu 22., 25. i 27. siječnja 2020. godine od 9 do 15 sati. Na radionicama će se uz vodstvo edukatorice Marine Kolar, vlasnice obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta, na interaktivan način obraditi teme kao što su aktivno građanstvo, volontiranje, razvoj kampanja i akcija, povećanje vidljivosti programa u zajednici i timski rad.

Za sudjelovanje na edukacijskom ciklusu potrebno je do srijede, 15.siječnja 2020. u 12:00 sati ispuniti prijavni obrazac koji se nalazi na poveznici: https://forms.gle/GHr4zBcHsHRp6h4t6.

Prijaviti se mogu predstavnici udruga članica Platforme za Društveni centar Čakovec, predstavnici društvenih, kulturnih i umjetničkih udruga, organizacija i ustanova, predstavnici Grada Čakovca, Međimurske Županije, Centra za kulturu Čakovec te svi ostali zainteresirani građani.

Prijave su obavezne, broj sudionika je ograničen, a sudjelovanje svakog prijavljenog financira se kroz projekt Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier.

Više informacija o ovom edukacijskom ciklusu možete pronaći unutar prijavnog obrasca podijeljenog u sklopu teksta putem poveznice.

Radionice Edukacijskog ciklusa za razvoj aktivacije građana:

Volonterstvo za organizatore volontiranja i volontere, aktivizam. (srijeda, 22. siječnja 2020. od 9 do 15 sati)

Razvoj kampanja i akcija, timski rad. (subota, 25. siječnja 2020. od 9 do 15 sati)

Povećanje vidljivosti programa u zajednici. (ponedjeljak, 27. siječnja 2020. od 9 do 15 sati)

Svi oni koji će sudjelovati na sve tri radionice dobit će potvrdu o završenom Edukacijskom ciklusu za razvoj aktivacije građana.

Informacije o aktivnostima na projektu Nove prakse-sudioničko upravljanje zgradom Scheier pronađite na web stranici scheier.hr te na društvenim mrežama projekta (Facebook, Instagram).

Platforma za Društveni centar Čakovec u sklopu projekta Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier u siječnju 2020.godine organizira Edukacijski ciklus za razvoj aktivacije građana. Projekt je financiran od Europske unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. (natječaj Kultura u centru) u 100% iznosu od 2.499.436,82 kn, a partner Platforme za Društveni centar Čakovec na projektu je Međimurska županija. Trajanje projekta je 24 mjeseci, a završava zaključno s 29. listopadom 2020. godine.

VALENTINA NEDELJKO

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja