Regionalno umrežavanje i razmjena iskustva u suupravljanju u kulturi

Sve zainteresirane za kulturu i razvoj novih kulturnih praksi grada Čakovca, Međimurske županije, grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije pozivamo na Regionalno umrežavanje i razmjenu iskustva u suupravljanju u kulturi koje će se održavati u ponedjeljak, 18. ožujka 2019. s početkom u 17 sati u Prostoru FUNK / Kampus, Trg dr. Žarka Dolinara 1 u Koprivnici.

Glavi cilj ovog okupljanja je postizanje dobrih praksi na temelju razmjene međusobnih iskustava u kulturi u regiji. Prostor FUNK će ovom prilikom kroz umrežavanje i razmjenu iskustava biti mjesto okupljanja predstavnika Platforme za Društveni centar ČakovecAK galerijeUdruge KoprivaUdruge maMUZEUdruge RockLiveUdruge Pod galgamaMaja Ferlindeš, predstavnice Grada Koprivnice, te Aleksandre Ličanin, predstavnice Međimurske županije.

Nakon uspješnog i zanimljivog umrežavanja udruga, gradskih i županijskih predstavnika u Varaždinu, o zanimljivim temama kao što su sudioničko upravljanje u kulturi, civilno-javna partnerstva, razvoj kulturnih programa, kreiranje kulturnih strategija, generiranje zajedničkih interesa te potencijalnim budućim suradnjama razgovarat će se u Prostoru FUNK u Koprivnici.

Ovaj je događaj drugi od više najavljenih regionalnih, nacionalnih, internacionalnih umrežavanja i javnih razgovora Platforme za Društveni centar Čakovec u sklopu projekta Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier, a domaćin organizator istog je Forum udruga nezavisne kulture FUNK koji također radi na projektu u okviru poziva Kultura u centru.

DENIS KOŠČAK

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*